Váljon a te gyereked is jobb matekossá – ingyenes webinár

Hogyan segíthetsz középiskolás gyermekednek, hogy magabiztosan és önállóan tudjon matekfeladatokat megoldani?

Még akkor is, ha most szenved a matektól és nagyon elérhetetlennek tűnik a jó matekérettségi.

2023. október 12.-én (csütörtök) 19.30-tól

A webinárig hátra lévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miről lesz szó a webináron?

Z

Hogyan pótolhatók a matekos hiányosságok?

Megismerkedhetsz többféle hatékony és modern módszerrel, amelyekkel megszüntethetők a felhalmozott lemaradások matekból.

Z

Melyik módszernek mik az előnyei és mik a hátrányai?

Láthatod az előnyöket és hátrányokat, hogy könnyebben el tudd dönteni melyik a legjobb választás. Segítek végig gondolni, hogy a különböző módszerek közül nektek mi lenne a leghatékonyabb.

Z

Hogyan lehet stresszmentesen, hatékonyan tanulni?

Bepillantást nyerhetsz egy olyan matektanulási módszerbe, amelynek segítségével az önálló feladatmegoldó képesség fejleszthető, növelhető az önbizalom és mindez stresszmentes motiváló környezetben.

Nagy Éva

középiskolai matematika tanár

Nagy Éva vagyok középiskolai matematika tanár. Másfél évtizedig középiskolában tanítottam, matematika érettségire közel 400 diákot készítettem fel közép szinten valamint jó néhány tucatot emelt szinten.

 

A munkám során rendszeresen találkozom azzal, hogy nehezen megy a matek, vagy hiába megy otthon a feladat megoldása a dolgozatban csak nem sikerül. Az is jellemző sajnos, hogy sok-sok hiányosság, lemaradás halmozódott fel, amit a diákok csak görgetnek maguk előtt, és ezek újabb problémákat okoznak.

 

Sokan görcsösen próbálkoznak eredményt elérni de sikertelenül, hiszen ha mindig ugyanazt, ugyanúgy csinálják, mindig ugyanazt az eredményt (eredménytelenséget) kapják.

 

Ha a hagyományos módon nem megy a jobb jegy megszerzése, akkor engedd meg, hogy segítsek egy teljesen új, hatékony módszert megismerni.

Minden jog fenntartva 2023 | gomatek.hu | email: info@gomatek.hu | ÁSZF | Adatkezelési tájékoztató