KAPCSOLAT

Segítségre van szükséged matekból? Nem tudod eldönteni milyen tanulási forma lenne számodra a legeredményesebb? Nagyon szívesen válaszolok, ha kérdésed merül fel a matektanulással kapcsolatban. Telefonon vagy e-mailen is felkereshetsz. Bátran felveheted velem a kapcsolatot.

Nagy Éva középiskolai matektanár

KAPCSOLAT

Telefonszám

E-mail

info@gomatek.hu

GOMATEK-kapcsolat

Milyen esetben vedd fel velem a kapcsolatot?

Mikor és hogyan tudok neked segíteni?

Középiskolás vagy és nem megy a matek? Nem érted miről van szó a matek órákon? Továbbtanulási álmaid, vágyaid vannak, de félsz attól, hogy egy rossz matek jegy, a nem elég jól sikerült matek érettségi meggátol ebben. Vagy mindez a gyermekedre igaz?

Régóta keresel valamilyen segítséget, de mindig abban bízol, hogy a következő dolgozat jobban fog sikerülni? Aztán megint minden marad a régiben, becsúszik a következő rosszabb jegy. Ne várj tovább, ilyenkor már nagyon nehéz javítani. Ekkor már sok hiányosságot kell pótolni, és emellett az új anyaggal is haladni kell. Ez dupla annyi munka.

A magán tanítványaim közép- és emelt szinten szeretnének jól érettségizni. Mindannyian (vagy a szüleik) céltudatosak, már a középiskola legelején külön órákon is tanulják a matekot. Nem azért mert nem lenne meg enélkül a kettes, hanem azért, hogy ne halmozzanak fel hiányosságokat. Azért járnak külön órákra, hogy stabil, alapos tudással vágjanak neki az érettségi felkészülésnek. Ha te is rendszeres heti 1-2 online egyéni matek órát szeretnél, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és ha van még szabad időpontotm, akkor már kezdődhet is a tanulás.

Ha nincs elég szabad időd rendszeresen matek órákra járni, akkor az interaktív matek tanfolyamok tudnak neked abban segíteni, hogy a lehető legjobb eredményt érd el már a következő dolgozatban. A GOMATEK tanfolyamokat itt éred el, ha bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, akkor írj, vagy hívj nyugodtan.

Fejlődjön gyermekednek a kreatív gondolkodási képessége!

Az ingyenes leckék segítségével megismerheti a GOMATEK módszertanát, és kipróbálhatja az interaktív matektanulást.

A teljes tananyag rendszeres használatával pedig jobb eséllyel kerül be egyetemre, vagy egy jól fizető állásra.