MATEK KORREPETÁLÁS

Nem vagytok elégedettek a gimis gyermeked matekjegyével?
Jó lenne kevesebb időráfordítással a maximumot kihozni a matektanulásból?
Zavar, hogy a matekjegy elcsúfítja a bizonyítványt?
Nagy Éva, matematika magánóra

„Fontos, hogy a fiam ne kettes-hármasra érettségizzen matekból. Igaz, hogy most még kilencedikes, de szeretnénk, ha egyetemen tanulna tovább, bár még az irányt nem tudjuk.”

SZ I édesapja

Miért hasznos a matek korrepetálás velem?

Gimisek, szakgimisek tanításában több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezem tantermi és magán, valamint online oktatás területén is.

Leginkább azoknak tudok segíteni, akiknek kevés az idejük, ezért hatékonyan szeretnének a matekkal foglalkozni, szeretnék megtartani matekból a jó jegyeket, sőt javítani is akarnak, és ezért képesek dolgozni is, mert egyetemen, főiskolán akarnak a későbbiekben tovább tanulni.

Célom, hogy jobb eredményeket érjenek el a tanítványaim a középiskolai évek alatt matekból, és majd az érettségin is. Az egyéni tanrendben tanuló magántanulókat vagy esti érettségire készülőket akár a délelőtt órákban is tudom segíteni.

Az órák online zajlanak egyéni vagy kis csoportos (2-5 fős) foglalkozások keretében, akár interaktívan is.

matek korrepetálás hatékony matematika magánóra keretében
Matematika magánóra, hatékony matek korrepetálás

Hogyan zajlik a matek korrepetálás velem?

Csoportos foglalkozáson előre meghatározott ütemterv szerint haladunk végig a tanév követelményein.

A tananyagot megkapod, amelyek megoldásával gyakorolni is tudsz, sőt a tőlem kapott házi feladatok is ezt segítik. Ha osztálytársakkal jöttök, akkor a suliban vett tananyagot és házi feladatot is át tudjuk nézni, ha erre van szükség.

Az egyéni órákon a te igényednek megfelelően haladunk, ha az órai anyagban nem világos valami, akkor azt nézzük át, ha van sulis házid akkor megoldjuk azt, és ezenkívül az én általam összeállított tananyagokat is megkapod.

Ha szeretnéd, akár mindezt interaktívan is, azaz Whiteboardon keresztül, te is tudsz írni a közös táblára, és nem csak azt figyeled, amit én írok.

Ha érdekel a matematika magánóra, vedd fel velem a kapcsolatot:

A közös munka megkezdéséig pedig nézd meg a YouTube csatornámon a 120+ videót, és iratkozz fel!

A közös munka megkezdéséig pedig nézd meg a YouTube csatornámon a 120+ videót, és iratkozz fel!